Kørekort til personbil

Fylder du snart 18 år, og vil du gerne selv sidde bag rattet i en bil, så er det et Kørekort til bil eller kategori B, som det også hedder, du har brug for. Ja faktisk kan du starte allerede, når du er 16 år og 9 mdr. Du starter bare med at være under ledsagerordningen, indtil du selv fylder 18 år. Du skal køre med en, som er godkendt til at sidde ved siden af. Dette kan du læse mere om på Sikkertrafiks hjemmeside.

Vi er 3 kørelærere Jette, Thomas & Karsten på køreskolen Thomas Dall i Tilst. Vi er veluddannede, dedikerede, effektive og rolige (hvilket især er vigtigt i bilen) . Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen igennem til din køreprøve. Vi står for alt undervisning og er derfor din sikkerhed for et velovervejet kørekortforløb, hvor vi vil gøre vores til, at dit forløb bliver gennemført hurtigt og som en rigtig god oplevelse for dig. Vores undervisning er opdateret og altid det nyeste.

Vi tager ikke flere elever ind på holdene, end vi kan overkomme. Det betyder, at du ikke bliver “glemt”. Dit kørekortforløb bliver ikke unødigt langt med risiko for at dumpe din teoriprøve eller praktiske prøve flere gange. Det betyder også, at der er plads til de elever, der måske har særlige udfordringer f.eks. med at lære eller sidde stille.

Vi er alle uddannet i at arbejde med mennesker med udfordringer – store som små!

Vores undervisning er ikke pc-undervisning, men tavleundervisning med en god og forståelig læring og med en god kontakt med alle på holdet. Kort sagt giver vores undervisning mening, og vi er stolte af at have meget lave dumpeprocenter – både ved teori- og køreprøve.

Ved holdstart udleverer vi en teoribog og en adgangskode til online teoriprøver, så der er gode muligheder for at øve på det teoretiske stof derhjemme.

Teoriprøven består af 25 billeder med 4 spørgsmål til hver, hvor der max. må være 5 billeder, der er forkerte.

Vi kører i biler med det nyeste sikkerhedsudstyr, bla. ABS, ESP, adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse og bakkamera, som gerne må benyttes til køreprøven. Bilerne er på størrelse med en almindelig familiebil, hvilket er en klar fordel, når du skal hjem og køre i egen bil / dine forældres bil. Hvis den bil, du skal køre i, er mindre, er det bare endnu en fordel at have kørt i en, som er lidt større.

Til et kørekort til bil Aarhus. tilbyder vi vores undervisning til konkurrencedygtige priser.

Kørekort til personbil
Kørekort til personbil

Det gælder her som alle andre steder, at pris og kvalitet hænger uløseligt sammen. Vores pris for den obligatoriske undervisning er højere end hos discountkøreskolerne, men i den sidste ende bliver kørekortet billigere, fordi kvaliteten er i top.

Er du ikke den typiske målgruppe til et førstegangskørekort, altså omkring de 18 år, byder vi dig også velkommen! Vi er rigtig gode til at differentiere undervisningen – uanset alder eller niveau.

Når du er færdig, står vi inde for et sikkert kørekort!