Kørekort til lastbil

Har du brug for lastbilkørekort i Aarhus eller et C kørekort, som det også hedder, kan jeg hjælpe dig på storvognskøreskolen thomas-dall.dk i Tilst.
Et C kørekort giver ret til at køre med en lastbil op til 32 tons totalvægt.

Du tænker måske, at det er alt for svært at finde ud af det med trykluft-hydrauliske eller trykluft-mekaniske bremser og oppumpningstiden for kompressoren, kontrol af servostyring, styretøj med ratslør, eller hvordan er det nu med totalvægten og lasteevnen for en lastbil med to, tre eller fire aksler.
Fortvivl ikke! Vi kommer til at arbejde med køretøjets opbygning og en hel masse andet lastbil teori i løbet af dit forløb med lastbilkørekort.

Du får en kode til online teoriprøver, så du kan øve dig hjemme. Du låner også teoribog og en bog om køretøjets opbygning.

Teoriprøven består af 25 billeder, og du må have max 5 fejl for at bestå. Den praktiske prøve er på godt 1 time med en indlagt bakning omkring et hjørne undervejs på turen.

Lidt om mig:
Jeg kører med en to akslet Scania lastbil med fast kasse som veksellads, skiftelads eller sættelads opbygning i rød og hvide farver og presennings bagende Jeg har selv kørt lastbil i Europa 10 år som selvstændig vognmand og som chauffør for forskellige speditører, så jeg har selv prøvet kræfter med Europas lande- og motorveje og arbejdet med køre- & hviletidsregler i praksis.

Jeg er utrolig tålmodig og god til at forklare de forskellige manøvrer for dig.

Kørekort til lastbil

Jeg har en yderst god beståelsesprocent både i teori og til den praktiske køreprøve, og jeg er med dig hele vejen som lærer og vejleder.
Dumpeprocent.dk

Thomas Dall