BE Kørekort til stor trailer

Tilmeld dig BE kørekort ved at sende Thomas en sms på 2118 1042 med navn, adresse og mail, samt hvilket hold du gerne vil starte på.

BE teorihold:
Lørdag 23.11.19 kl. 9.00, kørelektioner aftales individuelt.

Tag BE kørekort til stor trailer ved Thomas Dall i lækker VW Multivan. Du skal have 4 lektioners teori og 6 lektioners kørsel. Teori lørdage – kørsel efter aftale.

Tag BE kørekort til stor trailer ved Thomas Dall i lækker VW Multivan. Du skal have 4 lektioners (èn teorigang) teori og mindst 6 lektioners kørsel. Teori lørdage – kørsel efter aftale.

Tag Stor trailer BE kørekort i Aarhus med tilladt total vægt på op til 7.000 kg.
Lovpligtig undervisning* og vogntog til køreprøven kr. 3.900,- hertil prøvegebyr på  kr. 280,-

Evt. ekstra kørelektioner á 45 min. 600,- 

*Lovpligtig undervisning er 4 x 45 minutter, teoretisk undervisning samt 6 kørelektioner á 45 minutter.

Er din fritidsinteresse heste og kører med hestetrailer, ejer du en bådtrailer, en stor campingvogn, eller er du entreprenør og gartner med en stor maskintrailer, så kan det være, du overskrider vægtgrænsen for kørsel med trailer på dit almindelige B kørekort og risikerer at få en stor bøde.

Jeg kan hjælpe dig med et trailerkørekort eller et BE kørekort, som det også hedder.

Med et BE kørekort må du køre et vogntog med en totalvægt på 7000 kg bestående af en bil på max 3.500 kg. og en trailer på max 3.500 kg.

Bilen jeg kører med er en WV Multivan 2,5 med firehjulstræk og en Eduard bogietrailer med høje sider og presennings opbygning.

Manøvreprøven til den praktiske prøve er målbakning samt baglæns til højre om et hjørne (bakke om hjørne). Det sikrer jeg selvfølgelig også, at du kan, når du skal til køreprøve!

Rigtig mange er glade for opfriskning af teorien, da den udover at omhandle reglerne for BE
giver en generel gennemgang af teorien til personbil herunder repetition af færdselsregler, tavler mm.
Nyd 4 x 45 min. teori – jeg giver kaffe!

Kørekort til stor trailer -BE

Du skal op til en praktisk prøve (køreprøve) til stor personbilstrailer. Der er ikke teoriprøve forbundet med et BE kørekort, men du skal have 4 lektioners teori. Især hvis du har haft kørekort til bil i længere tid, vil du opdage, at disse fire lektioners teori er en virkelig god opfriskning også af almindelig færdselsteori.