Kørekort til stor trailer / BE

Tilmeld dig BE kørekort ved at sende Thomas en sms på 2118 1042 med navn, adresse og mail, samt hvilket hold du gerne vil starte på.

Trailer teorihold 4 lektioner á 45 min.
🚐 Torsdag 20. februar kl. 16.30 / køreprøve 5.3. eller 12.3.
🚐 Mandag 16. marts kl. 16.30 / køreprøve 1.4. eller 6.4.
🚐 Tirsdag 14. april kl. 16.30 / køreprøve 30.4. eller 7.5.

Tag trailerkørekort / kørekort til stor trailer / BE kørekort ved Thomas Dall i en WV Multivan 2,5 med firehjulstræk og en Eduard boogietrailer med høje sider og presennings opbygning.
Et seriøst vogntog der giver dig de bedste muligheder for at lære at køre med stor trailer.

Jeg tilbyder saglig og professionel undervisning, jeg har selv kørt både lastbilvogntog samt stor trailer siden, jeg fik kørekort, så min viden om betjening og manøvrering er stor.

Jeg oplever de fleste elever nyder at få opfrisket teorien sammen med den nye teori til trailer, teorien og undervisning præsenteres på en rolig og tålmodig måde.
Nyd 4 x 45 min. teori, repetition af færdselsregler, tavler mm. jeg giver kaffe!

Lovpligtig undervisning er 4 lektioners teori á 45 minutter samt mindst 6 lektioners kørsel ligeledes á 45 minutter – vi kører 3 gange á 2 lektioner.

Trailerkørekort / stor trailer / BE kørekort

Der er ingen teoriprøve til trailerkørekort med du vil bliver overhørt i teoretiske spørgsmål til prøven, hos mig får du et udførligt teorihæfte med spørgsmål og svar, så du er klar til disse spørgsmål.

Manøvreprøven til den praktiske prøve er mål-bakning samt baglæns kørsel til højre om et hjørne (bakke om hjørne). Det sikrer jeg selvfølgelig også, at du kan, når du skal til køreprøve!

Er din fritidsinteresse heste og kører med hestetrailer, ejer du en bådtrailer, en stor campingvogn, eller er du entreprenør og gartner med en stor maskintrailer, så kan det være, du overskrider vægtgrænsen for kørsel med trailer på dit almindelige B kørekort og risikerer at få en stor bøde.

Lovpligtig undervisning og vogntog til køreprøven kr. 4.100,- hertil prøvegebyr på kr. 280,-

Evt. ekstra kørelektioner á 45 min. kr. 700,-
Bil-leje til ekstra køreprøve kr. 800